• Naujiena

Cheat Meal Majonezo-Kečupo padažas

6,99 €
Su PVM

Saldžiai kreminis pomidoru su majonezu padažas, gera alternatyva tradiciniams padažams - be pridėtinio cukraus, be riebalų, be angliavandenių.

Kiekis
Išparduota, laukite papildymo

0% padažas iš Cheat Meal Nutrition padės valgyti ne tik skaniai, bet ir "dietiškai". Jame nėra pridėtinio cukraus ir nėra kenksmingo palmių aliejaus. Jis taip pat pasižymi puikiu skoniu ir aromatu. Ir vienoje porcijoje yra tik 2 kalorijos! Mūsų siūlomas padažas puikiai tiks prie įvairiu patiekalų, taip pat kaip priedas prie traškučių ar nachos.

Cheat Meal kečupo- majonezo padažas:

- be nereikalingų kalorijų
- be pridėtinio cukraus
- be riebalų
- tirštos konsistencijos
- patogus suspaudžiamas buteliukas
- intensyvaus skonio

Grynasis tūris: 500ml

Sudėtis: vanduo, pomidorų koncentratas (6%), modifikuotas krakmolas, spiritinis actas, MCT aliejus (yra pieno baltymų), druska, tirštiklis: ksantano derva, saldžiosios paprikos, kvapiosios medžiagos, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinų rūgštis, konservantai: natrio benzoatas, kalio sorbatas. , saldiklis: sukralozė.

Alergenai: pienas, galimas sojos, salierų ir garstyčių buvimas

Maistinė vertė 100 g: energetinė vertė 37,0 kcal / 155,0 kJ, riebalai 1,6 g (iš jų sočiųjų riebalų 1,5 g), angliavandeniai 4,8 g (įskaitant cukrų 1,0 g, polioliai 0,0 g), baltymai 0, 7 g, skaidulos 0,3 g , druskos 2,1g

Maistinė vertė 5 g: energinė vertė 1,8 kcal / 7,7 kJ, riebalai 0,0 g (įskaitant sočiuosius riebalus 0,0 g), angliavandeniai 0,2 g (įskaitant cukrų 0,0 g, poliolius 0,0 g), baltymai 0, 0 g, skaidulos 0,0 g , druskos 0,1g

Gamintojas: Pagaminta ES, Cheat Meal Nutrition Ltd.

Specifiniai Kodai

Cheat Meal Majonezo-Kečupo...

6,99 €