• Naujiena

Frank & Oli Vital KETO Sausainis su kokosu ir anakardžių riešutais

1,54 €
Su PVM

Minkštas, veganiškas, be glitimo ir laktozės sausainis be pridėtinio cukraus ir be saldiklių, mažai angliavandenių ir žemo glikemijos indekso, tinka diabetikams, žmonėms, besilaikantiems ketogeninės ir LCHF dietos, be pridėtinio cukraus.

Kiekis
Išparduota, laukite papildymo

Anakardžių riešutuose gausu vitaminų ir mineralų. Anakardžiai teigiamai veikia nervų sistemos darbą, padeda raudonųjų kraujo kūnelių gamybai, taip pat padeda mažinti pavargimo jausmą ir nuovargį. Kokosas, nors ir populiaresnis, taip pat yra būtinų maistinių medžiagų lobynas. Tai vertingas maistinių skaidulų ir mineralų šaltinis, kurių didelė koncentracija yra kokosuose. O jeigu... sujungti šiuos du skanėstus į vieną užkandį? Aukštos kokybės sveiko maisto gamintoja Frank & Oli pabandė panaudoti šiuos du vertingus ingredientus. Efektas? Įsitikinkite patys valgydami Vital KETO Coconut & Cashew – minkštą, veganišką sausainį!

Vital KETO Coconut & Cashew yra didelis, minkštas sausainis, supakuotas atskirai. Vienoje pakuotėje yra net 50 g skanaus užkandžio, kuris suteiks jums gerą dozę teigiamos energijos! Ir nors Vital Keto Coconut & Cashew sudėtyje nėra pridėtinio cukraus, tai puiki energijos bomba! Riebalų ir baltymų gausa suvalgius skanėstą leidžia jaustis sotiems ir laimingiems. Taigi, užkąskite vėsiu Frank & Oli skanėstu ir mėgaukitės traškių riešutų aromatu!

Vital Keto Coconut & Cashew išsiskiria savo ląstelienos turtingumu. Vienas Frank & Oli sausainis atneša į jūsų kūną beveik 17 g maistinių skaidulų! Sveikatą stiprinantis skaidulų poveikis, be kita ko, mažina cholesterolio pasisavinimą arba palaiko žarnyno peristaltiką. Šis maistingas užkandis ilgam suteiks sotumo jausmą, kurio dėka apsaugos jus nuo nereikalingų, nesveikų užpildų.

Vital Keto Coconut & Cashew yra ne tik delikatesas, kupinas vertingų ingredientų, bet ir delikatesas, kuriame nėra to, kas nereikalinga! Būtent... Frank & Oli sausainis yra be glitimo, nėra gyvūninės kilmės produktų, sudėtyje nėra dirbtinių dažiklių ir konservantų. Tai 100% natūralus ir skanus užkandis!

Grynasis svoris: 50g

Sudėtis: kokosas 36% (kokoso minkštimas 22%), džiovintas kokosas 14%, cikorijos šaknų pluoštas (inulinas), migdolų miltai, anakardžių riešutai 6%, emulsiklis: rapsų lecitinas, Himalajų druska.

Alergenai: migdolai, anakardžiai, gali būti sezamo, riešutų ir pieno.

Maistinė vertė 100 g: energinė vertė 465,0 kcal / 1917,0 kJ, riebalai 34,9 g (iš jų sočiųjų riebalų 22,6 g), angliavandeniai 13,1 g (įskaitant cukrų 9,0 g), skaidulos 33,8 g, baltymai 7, 7 g, druska 0,6 g.

Maistinė vertė 50 g: energinė vertė 232,5 kcal / 958,5 kJ, riebalai 17,4 g (iš jų sočiųjų riebalų 11,3 g), angliavandeniai 6,5 g (įskaitant cukrų 4,5 g), skaidulos 16,9 g, baltymai 3, 8 g, druska 0,3 g

Gamintojas: Lenkijoje, Frank&Oli Sp. z o. o.

Specifiniai Kodai

Frank & Oli Vital KETO...

1,54 €