Dr. Oetker Cream of Tartar Vyno akmuo 5g

0,69 €
Su PVM

„Cream of Tartar“, žinomas kaip vyno rūgšties druska arba vyno akmuo, tai natūrali medžiaga išsiskirianti vyno gamybos proceso metu.
Ji stabilizuoja ir suteikia daugiau apimties plakamiems kiaušinio baltymams ar išplaktai grietinėlei. 

Kiekis
Išparduota, laukite papildymo

Grynasis svoris: 30 g

Sudedamosios dalys:
 kalio tartratas E336i.

Alergenai: galimi pieno ir jo gaminių pėdsakai.


Maistinės vertės 100 g: 
energinė vertė 496 kcal / 2078,2 kJ, riebalai 29,2 g, angliavandeniai 46,2 g (įskaitant cukrus 9,20 g), baltymai 11,0 g, ląsteliena 10,60 g, druska 0,0 g

Naudojimas:

taikyti tiesiogiai šaltą maišymo metu. Vyno akmuo yra plačiai naudojamas maisto pramonėje:

  • Tai rūgštingumą reguliuojanti medžiaga vynui ir putojantiems gėrimams. Tinka visiems skysčiams.
  • Naudojamas kaip stabilizatorius išlaikyti vaisių ir kitų produktų spalvą (marmaledų, putojančių gėrimų, vyno).
  • Tai natūralus antioksidantas ir konservantas. 
  • Stabilizuoja kiaušinių baltymus, todėl puikiai tinka morengų gamybai. Neleidžia cukraus sirupams ar glajams kristalizuotis.
  • Tai natūrali kildinimo medžiaga, naudojama tortams, picoms ir duonai kepti.

Specifiniai Kodai

Dr. Oetker Cream of Tartar...

0,69 €