Santini migdolai juodajame...
Skrudinti migdolai su cinamonu, padengti juoduoju šokoladu be...
Skrudinti pagal Penkių pokyčių virtuvės principus, migdolai, saldinti ksilitoliu, pridedant aromatinio cinamono, kardamono ir apelsinų, dėka unikalių ingredientų, parinktų puikiomis proporcijomis, yra puikus, rafinuotas užkandis be glitimo ir be pridėto cukraus .
Migdolai yra gausus vitaminų ir mineralų šaltinis, juose, yra Vitaminas E, Vitaminai B1, B2, PP, magnis, cinkas ir kalis, kurių dėka jie gali padėti sutelkti dėmesį ir atmintį, be to, „Penkiuose pokyčiuose skrudintuose migdoluose“ yra cinamono, skanaus prieskonio, žinomo dėl priešuždegiminių ir medžiagų apykaitos- stiprinančios savybės.
Skrudinti migdolai su cinamonu, pasaldinti ksilitoliu, buvo gaminami laikantis „Penkių pokyčių“ dietos principų, todėl juose yra ingredientų, kurie atspindi priešingus skonius: apelsinas (rūgštus), ksilitolis (saldus) ir Himalajų druska (sūrus).
Skrudintus migdolus galima valgyti tiesiog kaip sveiką ir skanų užkandį, tačiau jie taip pat gali būti priedas prie patiekalų, pvz., salotų ir desertų, arba pabarstyti, pavyzdžiui, ant pyrago ar deserto, jie yra puikus priedas prie obuolių pyrago ar kepto. obuoliai.
Grynasis svoris: 100 g
Sudėtis: migdolai 87%, ksilitolis (saldiklis) 10% (Suomija), cinamonas 1,8% (Ceilonas), Himalajų druska, kardamonas, natūralus apelsinų skonis.
Alergenai: gali būti alergenų: riešutai.
Maistinės vertės 100 g: Energinė vertė: 2377 kJ / 568 kcal, Riebalai: 45 g, įskaitant sočiųjų riebalų rūgštis: 4,1 g, Angliavandeniai: 17 g, įskaitant cukrų: 3,7 g, įskaitant daugiasluoksnius alkoholius: 10 g , Pluoštas: 11 g, baltymai: 17 g, druska: 0,5 g
Gamintojas: Lenkijoje pagamino „Simpatiko s.c.“, ul. Rydygiera 8, 18 pastatas, 01-793 Varšuva
Skrudinti migdolai su cinamonu, padengti juoduoju šokoladu be...