"Biolife" Ksilitolis 500g
Ksilitolis, dar vadinamas beržo cukrumi, glikemijos indeksas yra 14 kartų mažesnis nei sacharozės, t. Y. Įprasto cukraus. Ksilitolio kaloringumas yra net 40% mažesnis nei sacharozės. Šiuo metu ksilitolis dažniausiai gaunamas iš kukurūzų. Tik Suomijoje kai kurie gamintojai vis dar naudoja beržo žievę savo gamybai. Ksilitolis, skirtingai nei sacharozė, neprisideda prie dantų ėduonies susidarymo.
Ksilitolį galima naudoti lygiai taip pat, kaip ir tradicinį cukrų. Tačiau pradėkite vartoti jį palaipsniui ir neviršykite 40 g (rekomenduojame) dienos dozės . Jis tinka saldinti gėrimus, kokteilius, saldžius kepinius ar desertus.
Ksilitolis gaminamas Suomijoje tradiciniu būdu gaunant cukrų iš beržų sulčių.
Svoris: 500g
Sudėtis: 100% ksilitolis
Maistinės vertės 100 g: energinė vertė 1000kJ / 240kcal, riebalai / įskaitant sočiųjų riebalų rūgštis 0g / 0g; angliavandeniai / įskaitant cukrų 100g / 0g;
pluoštas 0g; 0g baltymų; druska 0g
Ksilitolį galima naudoti lygiai taip pat, kaip ir tradicinį cukrų. Tačiau pradėkite vartoti jį palaipsniui ir neviršykite 40 g (rekomenduojame) dienos dozės . Jis tinka saldinti gėrimus, kokteilius, saldžius kepinius ar desertus.
Ksilitolis gaminamas Suomijoje tradiciniu būdu gaunant cukrų iš beržų sulčių.
Svoris: 500g
Sudėtis: 100% ksilitolis
Maistinės vertės 100 g: energinė vertė 1000kJ / 240kcal, riebalai / įskaitant sočiųjų riebalų rūgštis 0g / 0g; angliavandeniai / įskaitant cukrų 100g / 0g;
pluoštas 0g; 0g baltymų; druska 0g