Free From Fellows Veganiški Zefyrai Marshmallow Braškių skonio

Sudėtyje cukrus!
Purūs veganiški zefyriukai be želatinos, pieno, glitimo ir laktozės, vanilės-braškių skoniu.

„Free From Fellows“ pzefyrai yra dėmesio vertas delikatesas pirmiausia dėl savo augalinės sudėties. Produktas 100% tinkamas vegetarams ir veganams. Mėgaukitės puriomis putomis nepriklausomai nuo dietos! Be to, gaminyje nėra glitimo ar želatinos! Nesvarbu, ar glitimą iš savo valgiaraščio išbrauki dėl alergijos, netoleravimo ar savo iniciatyva. Visada galite valgyti skanius zefyrus iš Free From Fellows! Delikatesas taip pat yra be GMO, be to, sudėtyje yra tik natūralūs dažikliai ir kvapiosios medžiagos, jokių dirbtinių priedų! Skanėstas, kuris ne skaido, o jungia. Nepriklausomai nuo mitybos apribojimų, galite mėgautis skaniais, veganiškais zefyrais! Jūsų vidiniam vaikui tai patiks!

Free From Fellows Vegan Marshmallow:

- veganiški 
- be pieno, be laktozės
- be želatinos ar jokių gyvūninės kilmės ingredientų
- be glitimo, be grūdų
- jokių kiaušinių
- tik natūralūs dažikliai ir kvapikliai

Grynasis svoris: 105 g

Sudėtis: cukrus, gliukozės-fruktozės sirupas, vanduo, kukurūzų krakmolas, dekstrozė, tapijokos krakmolas, stingimo medžiaga: karageninas (E407), hidrolizuoti ryžių baltymai, natūrali vanilės skonis, dažiklis: burokėlių raudonasis / betaninas (E162).

Maistinė vertė 100 g: energetinė vertė 323,0 kcal / 1351,0 kJ, riebalai 0,0 g (įskaitant sočiuosius riebalus 0,0 g), angliavandeniai 79,0 g (įskaitant cukrų 71,0 g), baltymai 0,5 g, druska 0, 1 g

Gamintojas: Pagaminta JK, Bravura Foods Ltd.

Specifiniai Kodai