RED Delight pieniškas šokoladas, be pridėtinio cukraus

2,38 €
Su PVM

RED Chocolette gardūs šokoladai su sumažintu riebalų kiekiu, be pridėtinio cukraus

Kiekis
Turime sandėlyje

Skanus, tobulai saldus pieniškas šokoladas be pridėtinio cukraus su lazdyno ir makadamijos riešutais, be priedų. Jame net 35% mažiau kalorijų nei įprastame pieniškame šokolade su cukrumi.

RED Chocolette yra pirmasis šokoladas pasaulyje, kurio kalorijų kiekis yra toks mažas – priklausomai nuo skonio, jis turi beveik pusę kalorijų nei įprastas šokoladas. Dėl to, kad nėra pridėtinio cukraus ir jame yra sumažintas cukraus ir riebalų kiekis, juodojo šokolado kaloringumą pavyksta sumažinti 45%, o pieniško – 30%. Viename juodojo šokolado gabalėlyje yra tik 17 kcal – tai tiek pat, kiek gabalėlyje obuolio, juodasis šokoladas RED Chocolette yra bene mažiausiai kaloringas šokoladas pasaulyje!

Skanus šokoladas, sukurtas geriausių Prancūzijos ir Šveicarijos šokolado gamintojų, turi ne tik mažiau kalorijų ir riebalų, bet ir be pridėtinio cukraus, gaminamas tik iš natūralių saldiklių; kruopščiai atrinkta kakava ir kakavos sviestas iš Dramblio Kaulo Kranto bei aukščiausios kokybės pienas iš Vokietijos.

Pagrindinė RED sudedamoji dalis yra aukštos kokybės kakava, kurią gamina Barry Callebaut – pasaulinis šios pramonės lyderis.

RED Chocolette saldumynų šaltiniai:

Eritritolis – natūralus, nulinės energijos saldiklis, randamas melionuose, vynuogėse, kriaušėse ir kituose vaisiuose. Dabar jis laikomas saugiausiu ir populiariausiu saldikliu Europoje.
Maltitolis – kaip ir eritritolis, jo yra daugelyje vaisių ir daržovių. Jis išsiskiria daug mažesniu kaloringumo kiekiu nei cukrus, panašaus saldumo, intensyvumo ir skonio.
Polidekstrozė – turtingas skaidulų šaltinis, skatinantis sveiką virškinimą. Jis gaunamas iš natūralių produktų. Jis yra visiškai saugus ir patvirtintas maisto gamybai Europoje.

Grynasis svoris: 100g

Sudėtis: saldikliai: maltitolis, eritritolis; užpildas: polidekstrozė; kakavos sviestas; kakavos masės; nenugriebto pieno milteliai; nugriebto pieno milteliai; pieno riebalai; emulsikliai: lecitinai (iš sojų), E476; tirštiklis: karageninas; aromatai; saldiklis: steviolio glikozidai.

Pieniškas šokoladas: kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 25%.

Gali būti migdolų, lazdyno riešutų, makadamijos riešutų.

Per didelis vartojimas gali turėti vidurius laisvinantį poveikį.

Sudėtyje yra natūralių cukrų.

Produktas be glitimo.

Maistinė vertė 100 g: energinė vertė 1540 kj / 372 kcal, riebalai 26 g, įskaitant sočiąsias riebalų rūgštis 16 g, angliavandeniai 42 g, įskaitant cukrų 10 g, įskaitant poliolius 30 g, baltymai 7,6 g, druska 0,34 g

Gamintojas: RED Chocolette konditerijos gaminiai

Specifiniai Kodai

RED Delight pieniškas...

2,38 €