PastaYoung High Protein Spaghetti makaronai, 55% baltymų
Veganiški, be kiaušinių, daug baltymų net 55 % , mažai angliavandenių
Baltyminiai makaronai idealiai tinka patiekalams po treniruotės. Dėl 55% baltymų ir aminorūgščių BCAA bei nepakeičiamų amino rūgščių PY tai puiki alternatyva ruošiant makaronų patiekalus – universalus, puikiai tinka Bolonijos padažui, karbonarai, taip pat sriuboms ar salotoms.
Kiekvienoje makaronų porcijoje yra 55% aukštos kokybės baltymų ir tik 25% angliavandenių – tai nepalyginamai geresnės makroelementų proporcijos nei bet kuriuose makaronuose, net ir pilno grūdo. Jei derinsite makaronus Young High Protein Makaronus, pvz., su vištienos krūtinėlė, per vieną valgį galėsite suvalgyti daugiau nei 100 g baltymų!
Maistinės vertės yra svarbios, bet svarbiausia yra skonis – po intensyvios treniruotės nusipelnėte kažko skanaus! Makaronai Young High Protein yra itališkų al dente makaronų konsistencijos ir jų skonis puikiai dera su mėsos patiekalais, klasikiniais padažais ar sriubomis.
Pasta Young High Protein Makaronai:
- 100% natūrali sudėtis
- 55% baltymų vienoje porcijoje
- veganiški – be kiaušinių
- 65% mažiau angliavandenių nei įprastuose makaronuose
- tradicinių makaronų skonis ir tekstūra
- ilgas sotumo jausmas
Grynasis svoris: 250g
Sudėtis: sojos baltymų izoliatas, kietieji kviečiai, glitimas, kviečių pluoštas
Alergenai: kviečių glitimas, soja
Maistinė vertė 100 g: energinė vertė 348,0 kcal / 1458,0 kJ, riebalai 1,6 g (įskaitant sočiuosius riebalus 0,7 g), angliavandeniai 25,0 g (įskaitant cukrų 0,4 g), skaidulos 6,8 g, baltymai 55, 0 g, druska 0,5 g
Maistinė vertė 50 g: energetinė vertė 174,0 kcal / 729,0 kJ, riebalai 0,8 g (įskaitant sočiuosius riebalus 0,3 g), angliavandeniai 12,5 g (įskaitant cukrų 0,2 g), skaidulos 3,4 g, baltymai 27, 5 g, druska 0,2 g
Gamintojas: Italijoje, PY Pasta Young, RdA S.p.A
Paruošimas: Pasverkite porciją sausų makaronų (50g-60g/asmeniui). Puode užvirinkite vandenį, į verdantį vandenį suberkite makaronus. Virkite 10-12 minučių po to, kai vanduo vėl užvirs.
Kiekvienoje makaronų porcijoje yra 55% aukštos kokybės baltymų ir tik 25% angliavandenių – tai nepalyginamai geresnės makroelementų proporcijos nei bet kuriuose makaronuose, net ir pilno grūdo. Jei derinsite makaronus Young High Protein Makaronus, pvz., su vištienos krūtinėlė, per vieną valgį galėsite suvalgyti daugiau nei 100 g baltymų!
Maistinės vertės yra svarbios, bet svarbiausia yra skonis – po intensyvios treniruotės nusipelnėte kažko skanaus! Makaronai Young High Protein yra itališkų al dente makaronų konsistencijos ir jų skonis puikiai dera su mėsos patiekalais, klasikiniais padažais ar sriubomis.
Pasta Young High Protein Makaronai:
- 100% natūrali sudėtis
- 55% baltymų vienoje porcijoje
- veganiški – be kiaušinių
- 65% mažiau angliavandenių nei įprastuose makaronuose
- tradicinių makaronų skonis ir tekstūra
- ilgas sotumo jausmas
Grynasis svoris: 250g
Sudėtis: sojos baltymų izoliatas, kietieji kviečiai, glitimas, kviečių pluoštas
Alergenai: kviečių glitimas, soja
Maistinė vertė 100 g: energinė vertė 348,0 kcal / 1458,0 kJ, riebalai 1,6 g (įskaitant sočiuosius riebalus 0,7 g), angliavandeniai 25,0 g (įskaitant cukrų 0,4 g), skaidulos 6,8 g, baltymai 55, 0 g, druska 0,5 g
Maistinė vertė 50 g: energetinė vertė 174,0 kcal / 729,0 kJ, riebalai 0,8 g (įskaitant sočiuosius riebalus 0,3 g), angliavandeniai 12,5 g (įskaitant cukrų 0,2 g), skaidulos 3,4 g, baltymai 27, 5 g, druska 0,2 g
Gamintojas: Italijoje, PY Pasta Young, RdA S.p.A
Paruošimas: Pasverkite porciją sausų makaronų (50g-60g/asmeniui). Puode užvirinkite vandenį, į verdantį vandenį suberkite makaronus. Virkite 10-12 minučių po to, kai vanduo vėl užvirs.