Makaronai Tagliatelle 250g

Mažo kaloringumo alternatyva tradiciniams makaronams.
Puikiai tinka žmonėms, besilaikantiems mažai angliavandenių turinčios dietos ir tiems, kurie rūpinasi savo figūra
Labai paprastas paruošimas!

- 95% mažiau angliavandenių
- 80% daugiau baltymų
- 19 kartų daugiau skaidulų!

Makaronuose yra daug skaidulų, kurių didžioji dalis yra atsparus tapijokos krakmolas, kuriame praktiškai nėra virškinamų angliavandenių. Ši krakmolo forma priskiriama ląstelienai, kuri idealiai palaiko žarnyno peristaltiką ir idealiai maitina žarnyno mikroflorą – tik ji sugeba suvirškinti šios rūšies krakmolą.

Grynasis svoris: 250g

Sudėtis: atsparus tapijokos krakmolas, kviečių baltymai, augalinės skaidulos (avižų, bambuko), kokosų aliejus, kvapiosios medžiagos, druska, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: askorbo rūgštis.

Maistinė vertė 100 g produkto: energinė vertė 1003 kJ / 240 kcal, riebalai 2,6 g (įskaitant sočiąsias riebalų rūgštis 1,3 g), angliavandeniai 2,5 g (iš jų cukrus 1,1 g), baltymai 21g, druskos 1,7 g, skaidulos 62g

Paruošimas: 

Užvirinkite vandenį su druska
Kai vanduo pradeda virti, įberkite makaronų į vandenį.
Virkite apie 8 minutes (vanduo turi šiek tiek užvirti)
Nukoškite ir supilkite tiesiai į paruoštą padažą!

Dėl savo specifiškumo makaronai geriausiai tinka kartu su riebiais ir tirštais padažais.

Kilmės šalis: Italija

Specifiniai Kodai