Cream of Tartar Vyno akmuo 50g
„Cream of Tartar“, žinomas kaip vyno rūgšties druska arba vyno...
Konjak miltų naudojimas:
Konjak gali būti naudojamas kaip koncentruotas skaidulų šaltinis dietoje - tam reikia sumaišyti lygų šaukštelį Konjak su stikline vandens ir nedelsiant jį išgerti. Neviršykite 3 arbatinių šaukštelių per dieną.
Tirštūs padažai ir patiekalai; nedidelį kiekį konjako sumaišykite su šaltu skysčiu (vandeniu, nuoviru, padažu), paskleiskite iki vientisos konsistencijos ir įpilkite į likusį padažą, kurį norite sutirštinti (taip išvengsite gumuliukų).
Kaip ir padažų atveju, saldžius padažus ir tešlos kremus tirštinti naudokite konjaką
Konjaku galima sutirštinti neriebius ledus
Konjako tirštinimo savybės aktyvuojamos esant šiltai temperatūrai - niekada nedėkite konjako į šiltus skysčius.
Tirštindami padažus, konjako naudokite 15 kartų mažiau nei kukurūzų krakmolo ar bulvių miltų.
Konjak E-425
Grynasis svoris: 100 g
Sudėtis: malta konjako šaknis (E425).
Tinka veganams.
Kilmės šalis: Vokietija.
„Cream of Tartar“, žinomas kaip vyno rūgšties druska arba vyno...
Augalinės kilmės agaras naudojamas kaip želatina, stingdiklis,...
Natūrali medžiaga, turinti daug skaidulų, naudojama tirštinant...
„Cream of Tartar“, žinomas kaip vyno rūgšties druska arba vyno...
Smulkus malti gryni bulvių pluoštai, idealiai tinkantys mažai...