Konjak miltai 100g
Grynas tirpus pluoštas be baltymų, riebalų, cukraus, krakmolo ir glitimo. Konjako miltai, iš kurių gaminami širataki makaronai (širataki yra tik 4% konjakų, likusi dalis yra vanduo!) - sugeria iki 200 kartų daugiau vandens nei jo tūris (1 arbatinis šaukštelis konjako miltų gali sugerti iki 1,4 l vandens)
100% skaidulų šaltinis, puikiai tinkantis pridėti tūrį ir sutirštinti be kalorijų.
Konjak miltų naudojimas:
Konjak gali būti naudojamas kaip koncentruotas skaidulų šaltinis dietoje - tam reikia sumaišyti lygų šaukštelį Konjak su stikline vandens ir nedelsiant jį išgerti. Neviršykite 3 arbatinių šaukštelių per dieną.
Tirštūs padažai ir patiekalai; nedidelį kiekį konjako sumaišykite su šaltu skysčiu (vandeniu, nuoviru, padažu), paskleiskite iki vientisos konsistencijos ir įpilkite į likusį padažą, kurį norite sutirštinti (taip išvengsite gumuliukų).
Kaip ir padažų atveju, saldžius padažus ir tešlos kremus tirštinti naudokite konjaką
Konjaku galima sutirštinti neriebius ledus
Konjako tirštinimo savybės aktyvuojamos esant šiltai temperatūrai - niekada nedėkite konjako į šiltus skysčius.
Tirštindami padažus, konjako naudokite 15 kartų mažiau nei kukurūzų krakmolo ar bulvių miltų.
Konjak E-425
Grynasis svoris: 100 g
Sudėtis: malta konjako šaknis (E425).
Tinka veganams.
Kilmės šalis: Vokietija.
Specifiniai Kodai
6 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:
Cream of Tartar Vyno akmuo 50g
„Cream of Tartar“, žinomas kaip vyno rūgšties druska arba vyno...
Agar-Agar tirštiklis 60g
Augalinės kilmės agaras naudojamas kaip želatina, stingdiklis,...
Ksantano guma E-415 100g
Natūrali medžiaga, turinti daug skaidulų, naudojama tirštinant...
Dr. Oetker Cream of Tartar...
„Cream of Tartar“, žinomas kaip vyno rūgšties druska arba vyno...
Bulvių pluoštas keto duonai...
Smulkus malti gryni bulvių pluoštai, idealiai tinkantys mažai...