- -20%
Agar-Agar tirštiklis 60g
Augalinės kilmės agaras naudojamas kaip želatina, stingdiklis, tirštiklis. Jis puikiai tinka želė, drebučių, ledų, guminukų gamyboje bei plačiai naudojamas kulinarijoje. Sustingsta greitai, skysčiui dar net nespėjus ataušti.
Veganams ir vegetarams tinkantis pakaitalas gyvulinės kilmės želatinai, išgautas iš saulėje džiovintų jūros dumblių
Agar-agar brinksta šaltame vandenyje, bet gerai tirpsta maždaug 90-100 °C temperatūros vandenyje, o 40-50 °C temperatūroje sukietėja ir susidaro savotiškas gelis. Sustingęs gelis ištirps, kai bus vėl pašildytas iki 90-100 °C.
Kiaulienos želatinos ir agaro panaudojimas yra panašus, želatina ištirpinama karštame vandenyje ir leidžiama atvėsti, agaras ištirpinamas užpiltame vandenyje ir po to kaitinamas iki užvirimo, 500ml vandens užtenka apie 15g agaro.
Pakuotė: 60g
Agar-agar brinksta šaltame vandenyje, bet gerai tirpsta maždaug 90-100 °C temperatūros vandenyje, o 40-50 °C temperatūroje sukietėja ir susidaro savotiškas gelis. Sustingęs gelis ištirps, kai bus vėl pašildytas iki 90-100 °C.
Kiaulienos želatinos ir agaro panaudojimas yra panašus, želatina ištirpinama karštame vandenyje ir leidžiama atvėsti, agaras ištirpinamas užpiltame vandenyje ir po to kaitinamas iki užvirimo, 500ml vandens užtenka apie 15g agaro.
Pakuotė: 60g
Maistinės vertės 100g : energinė vertė 29 kcal / 121 kJ, <0,05 g riebalų (įskaitant sočiųjų riebalų rūgščių <0,01 g), <0,5 g angliavandenių (įskaitant <0,5 g cukrų), skaidulų 86 g, <0,5 g baltymų, <0,5 g druskos.
Kilmės šalis: Italija