"Adam's Brot il Mare" su linais ir žolelėmis, duonos kepimo mišinys

4,39 €
Su PVM

Paruoštas (reikalingas tik vanduo) mišinys, skirtas duonai be glitimo, mažai angliavandenių turinčiai, turinčiai daug baltymų ir skaidulų, paruoštoje duonoje yra apie 50% mažiau kalorijų nei riekelėje tradicinėje duonoje. Mišinys be sojos ir glitimo, pagamintas iš riebalų pašalintų sėmenų, migdolų ir kokosų miltų.

Kiekis
Turime sandėlyje

Duonos mišinys kepant mažai angliavandenių turinčią duoną be glitimo - nereikia pridėti aliejaus, kiaušinių ar kitų ingredientų, užtenka stiklinės vandens, o tešlai gaminti net nereikia maišytuvo.

Adomo duonos „Il Mare“ mišinys leidžia iškepti didelį duoną be glitimo, o padalijus į mažesnes dalis subtilių ir aromatingų baltų suktinukų. Jis skirtas tiek kepti orkaitėje, tiek duonos aparatuose.

Vienas iš pagrindinių „Adam's Bread“ mažai angliavandenių turinčios baltos duonos ingredientų yra miltų be glitimo mišinys, pagamintas iš riebalų turinčių sėmenų, migdolų ir kokosų, kurių aromatus papildo žolelių derinys. Adamo duonoje „Il Mare“ naudojami miltai, pagaminti iš auksinių sėmenų - auksinės sėmenys yra brangesni ir mažiau prieinami nei rudi, jie vertinami dėl geresnio skonio ir didesnio fitomedžiagų kiekio. Linų sėmenys sujungia 3 unikalias savybes: turtingą omega-3 rūgščių kiekį, didelį lignanų (arba fitoestrogenų) kiekį ir naudingas gleives, o tai yra unikalus pranašumų derinys, palyginti su kitomis sėklomis ir riešutais, sėmenys siejami su viena stipriausiu supermaistu. Lyginant su egzotiškomis chia sėklomis, linų sėmenyse yra beveik tris kartus daugiau lignanų ir daugiau nei 7 kartus daugiau nei sezame, taip pat yra ir omega-3 rūgščių.

„Adam's Brot Il Mare“ mišinyje yra itin mažai angliavandenių - tik 1,3 g 100 g, o tai reiškia, kad visame paruoštos duonos kepale yra apie 6 g angliavandenių! Kepta duonos riekė suteikia daugiau nei 10g baltymų ir mažiau nei 60kcal.

Grynasis svoris: 250 g (gatavo kepimo svoris apie 550 g)

Sudėtis: iš dalies be riebalų riebalų auksiniai linų miltai, iš dalies riebaluoti kokosų miltai, kiaušinio baltymo milteliai, iš dalies be riebalų riebalų migdolų miltai, auksinės sėmenys, kėlimo priemonė natrio bikarbonatas, antioksidantas askorbo rūgštis (vitaminas C), rožinė kristalinė druska, žolelės.

Alergenai: kiaušiniai, migdolai. Gali būti žemės riešutų ir kitų riešutų lukštų

Maistinės vertės 100 g gatavo kepimo: energinė vertė 147 kcal / 615 kJ, riebalai 2,9 g (įskaitant sočiųjų riebalų rūgštis 1,8 g), angliavandeniai 1,3 g (įskaitant cukrus 0,9 g), baltymai 21,3 g, ląsteliena 14,2 g, druska 0,48 g.

Gamintojas: Vokietijoje pagamino „Lapiniak GmbH“

Laikymas: Mišinį laikyti sausoje vietoje, apsaugotoje nuo šviesos. Iškepta duoną laikykite duonos dėžėje arba uždenkite lino audiniu. Iškepusi duona išlaiko šviežumą ir skonį apie 1 savaitę. Nelaikykite duonos plastikiniuose maišeliuose. Duoną galima laikyti šaldiklyje, prieš užšaldant ją reikia atvėsinti iki kambario temperatūros ir supjaustyti griežinėliais. išlieka šviežias 3 dienas, laikykite jį sandariai suvyniotą į maistinę plėvelę. Kad ilgiau išliktų šviežia, supjaustykite gatavą duoną riekelėmis ir užšaldykite.

Paruošimo būdas:

Supilkite pakuotės turinį į dubenį

Įpilkite 380 ml drungno virinto vandens (temperatūra apie 25–35 laipsniai C)

Užminkykite tešlą

Pakilusią tešlą suberkite į formą arba suformuokite bet kokios formos kepalą ar bandeles ir dėkite ant kepimo popieriumi padengtos ar aliejumi pateptos skardos (kad duona neliptų prie padėklo)

Įdėkite į orkaitę, įkaitintą iki 190 laipsnių C, ir kepkite apie 60 minučių. Galite kepti duonos aparate pagal prietaiso instrukcijas. Laikyti šaldytuve.

Specifiniai Kodai

"Adam's Brot il Mare" su...

4,39 €