Adams Protein Kuchen Mix universlus kepimo mišinys
Universalus mišinys, skirtas kepti pyragus, tortus, vaflius, blynus be glitimo, mažai angliavandenių turinčios tešlos su dideliu baltymų kiekiu. Mišinys be sojos ir glitimo, pagamintas iš ekologiškų migdolų ir kokosų miltų, išrūgų baltymų ir kiaušinio baltymo.
Ar mėgstate naminius pyragus? Mes taip pat! :)
NAUJA FORMULĖ, DABAR DAR DAUGIAU BALTYMŲ!
Pilnas mišinys begliutenei, mažai angliavandenių turinčiai tešlai kepti su dideliu baltymų kiekiu (iki 46% mišinio baltymai!) Ir skaidulų – nereikia aliejaus, kiaušinių ar kitų ingredientų, tiesiog įpilkite vandens ir įjunkite mikserį. Tešlos paruošimas užtruks kelias minutes, o kepimo laikas kiek daugiau nei pusvalandis ir galėsite mėgautis aromatingos, rankų darbo sveikos tešlos skoniu be pridėtinio cukraus ir glitimo, bet su dideliu baltymų kiekių.
Adam's Protein Cake mišinys leidžia iškepti didelės formos pyragą arba visą skardą bandelių . Viena bandelė suteiks net 20g baltymų ir tuo pačiu mažiau nei 2g angliavandenių!
Mišiniui ruošti buvo naudojami aukščiausios kokybės ingredientai: gryni išrūgų baltymai, kokosų miltai, migdolų miltai ir kokoso pluoštas.
Grynasis svoris: 250 g (iškepto kepinio svoris apie 550 g)
Sudėtis: kokosų miltai*, išrūgų baltymų koncentratas (yra pieno baltymų), migdolų miltai, viso kiaušinio milteliai, sėmenų miltai, avižų pluoštas, kildinimo medžiaga natrio bikarbonatas, kvapioji medžiaga, antioksidantai: askorbo rūgštis (vitaminas C), kvapioji medžiaga, saldiklis sukralozė.
* dalinai nuriebalintas
Alergenai: kiaušiniai, pienas, migdolai; galimas glitimo ir sojos kiekis
Maistinė vertė 100 g sauso produkto: energinė vertė 421,0 kcal / 1765,0 kJ, riebalai 12,7 g (iš jų sočiųjų riebalų 5,3 g), angliavandeniai 4,9 g (iš jų cukrų 3,9 g), skaidulos 25,8 g, baltymai 46,2 g, druska 0,1 g.
Gamintojas: Gamintojas Vokietijoje, Lapiniak GmbH
Laikymas: Mišinį laikyti sausoje vietoje, apsaugotoje nuo šviesos.
Paruošimo būdas:
TORTAS:
Pakuotės turinį sumaišyti su 420ml drungno vandens, masę supilti į riebalais išteptą formą ir kepti apie 20 min 160C karštu oru.
Blynas arba vaflis:
Į dubenį supilkite dalį mišinio (35 g) ir įpilkite 90 ml vandens blynams ruošti arba 80 ml vaflinei tešlai.
Viską energingai išmaišykite
Tešlą nedelsdami dėkite ant karštos, trupučiu riebalų padengtos keptuvės arba supilkite masę į riebalais pateptą vaflinę ir kepkite iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
NAUJA FORMULĖ, DABAR DAR DAUGIAU BALTYMŲ!
Pilnas mišinys begliutenei, mažai angliavandenių turinčiai tešlai kepti su dideliu baltymų kiekiu (iki 46% mišinio baltymai!) Ir skaidulų – nereikia aliejaus, kiaušinių ar kitų ingredientų, tiesiog įpilkite vandens ir įjunkite mikserį. Tešlos paruošimas užtruks kelias minutes, o kepimo laikas kiek daugiau nei pusvalandis ir galėsite mėgautis aromatingos, rankų darbo sveikos tešlos skoniu be pridėtinio cukraus ir glitimo, bet su dideliu baltymų kiekių.
Adam's Protein Cake mišinys leidžia iškepti didelės formos pyragą arba visą skardą bandelių . Viena bandelė suteiks net 20g baltymų ir tuo pačiu mažiau nei 2g angliavandenių!
Mišiniui ruošti buvo naudojami aukščiausios kokybės ingredientai: gryni išrūgų baltymai, kokosų miltai, migdolų miltai ir kokoso pluoštas.
Grynasis svoris: 250 g (iškepto kepinio svoris apie 550 g)
Sudėtis: kokosų miltai*, išrūgų baltymų koncentratas (yra pieno baltymų), migdolų miltai, viso kiaušinio milteliai, sėmenų miltai, avižų pluoštas, kildinimo medžiaga natrio bikarbonatas, kvapioji medžiaga, antioksidantai: askorbo rūgštis (vitaminas C), kvapioji medžiaga, saldiklis sukralozė.
* dalinai nuriebalintas
Alergenai: kiaušiniai, pienas, migdolai; galimas glitimo ir sojos kiekis
Maistinė vertė 100 g sauso produkto: energinė vertė 421,0 kcal / 1765,0 kJ, riebalai 12,7 g (iš jų sočiųjų riebalų 5,3 g), angliavandeniai 4,9 g (iš jų cukrų 3,9 g), skaidulos 25,8 g, baltymai 46,2 g, druska 0,1 g.
Gamintojas: Gamintojas Vokietijoje, Lapiniak GmbH
Laikymas: Mišinį laikyti sausoje vietoje, apsaugotoje nuo šviesos.
Paruošimo būdas:
TORTAS:
Pakuotės turinį sumaišyti su 420ml drungno vandens, masę supilti į riebalais išteptą formą ir kepti apie 20 min 160C karštu oru.
Blynas arba vaflis:
Į dubenį supilkite dalį mišinio (35 g) ir įpilkite 90 ml vandens blynams ruošti arba 80 ml vaflinei tešlai.
Viską energingai išmaišykite
Tešlą nedelsdami dėkite ant karštos, trupučiu riebalų padengtos keptuvės arba supilkite masę į riebalais pateptą vaflinę ir kepkite iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
Specifiniai Kodai
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:
Principessa´s Pancake Fairy...
Principessa's For Kids Only yra sveikų kepinių mišinių serija,...
- −30%