• -30%

Adams Brot Gold mažai angliavandenių turintis duonos mišinys

Paruoštas (reikalingas tik vanduo) mišinys kepant be glitimo, mažai angliavandenių turinčią duoną su dideliu baltymų ir skaidulų kiekiu, paruošta duona turi apie 50% mažiau kalorijų vienoje riekelėje nei tradicinė duona. Mišinys be sojos ir glitimo, pagamintas iš riebalų pašalintų sėmenų, migdolų, moliūgų ir kokosų miltų.

Grynasis svoris: 250 g (gatavo kepimo svoris apie 450 g)

Sudėtis:  auksiniai linų sėmenų miltai, kokosų miltai, saulėgražų sėklų baltymai, pieno baltymų koncentratas, auksinės sėmenų sėklos, moliūgų sėklų miltai,
viso kiaušinio milteliai, obuolių skaidulos, avižų pluoštas, kepimo medžiaga: natrio bikarbonatas, antioksidantas: askorbo rūgštis (vitaminas C) , kristalinė druska, prieskoniai.

Alergenai: kiaušiniai, migdolai. Gali būti žemės riešutų ir kitų riešutų lukštų

Maistinės vertės 100 g gatavo kepimo: energinė vertė 149 kcal / 816 kJ, riebalai 6,0 g (įskaitant sočiųjų riebalų rūgštis 1,5 g), angliavandeniai 1,2 g (įskaitant cukrų 0,8 g), baltymai 24 g, skaidulos 20,2 g, druska 0,54 g.

Gamintojas: Vokietijoje pagamino „Lapiniak GmbH“

Laikymas: Mišinį laikyti sausoje vietoje, apsaugotoje nuo šviesos. Gatavą duoną laikykite duonos dėžėje arba uždenkite lino audiniu. Iškepusi duona išlaiko šviežumą ir skonį apie 1 savaitę. Nelaikykite duonos plastikiniuose maišeliuose. Duoną galima laikyti šaldiklyje, prieš užšaldant ją reikia atvėsinti iki kambario temperatūros ir supjaustyti griežinėliais.

Paruošimo būdas:

Supilkite pakuotės turinį į dubenį
Įpilkite 280 ml drungno virinto vandens (temperatūra apie 25–35 laipsnius C)
Užminkykite tešlą
Suformuokite bet kokios formos kepalą ar bandeles ir dėkite ant kepimo popieriumi padengtos ar aliejumi pateptos skardos (kad duona neliptų prie padėklo)
Tešlą pašaukite į orkaitę, įkaitintą iki 160 laipsnių C (konvekcinė orkaitė), ir kepkite apie 45-50 minučių. Laikyti šaldytuve.

Specifiniai Kodai