Adams Brot Walnut Baguette keto batonas su graikiniais riešutais, 1 g angliavandenių, kepimo mišinys

Pilnas (reikia pridėti tik vandens), mažai angliavandenių, daug baltymų turintis riešutų batono mišinys, kuriame graikiniai riešutai derinami su gyvybiškai svarbių kviečių baltymų, pieno baltymų koncentrato ir saulėgrąžų baltymų pagrindu. Skaniai pikantiškas ir labai lengvai iškepamas.

Adam's Walnuss Baguette:

- paprasta naudoti
- reikia tik įpilti vandens
- be kiaušinių ir sojos pupelių
- mažiau nei 1 g angliavandenių 100 g paruoštos duonos
- tinka ketogeninei dietai
- turtingas ląstelienos šaltinis
- labai didelis baltymų kiekis ir geras aminorūgščių profilis

Grynasis svoris: 250 g (gatavo kepinio svoris apie 400 g)

Sudedamosios dalys: gyvybiškai svarbūs kviečių baltymai, pieno baltymų koncentratas, saulėgrąžų baltymai, graikiniai riešutai, avižų ir obuolių skaidulos, kristalų druska, mielės.

Alergenai: kviečiai, pienas, graikiniai riešutai; gali būti žemės riešutų ir kitų riešutų lukštų

Maistinės vertės 100 g paruošto kepimo, paruoštos pagal instrukcijas ant pakuotės: energinė vertė 240,0 kcal / 1005,6 kJ, riebalai 6,2 g (įskaitant sočiuosius riebalus 0,5 g), angliavandeniai 0,8 g (įskaitant cukrų 0,0 g), ląsteliena 8,5 g, baltymai 41,0 g, druska 0,8 g

Gamintojas: Vokietijoje pagamino „Lapiniak GmbH“

Laikymas: Laikykite mišinį sausoje vietoje, apsaugotoje nuo šviesos. Paruoštą duoną laikykite duonos dėžėje arba uždenkite linine šluoste. Iškepus duona šviežumą ir skonį išlaiko apie 1 savaitę. Nelaikykite duonos plastikiniuose maišuose. Duoną galima laikyti šaldiklyje, prieš užšaldant ją reikia atvėsinti iki kambario temperatūros ir supjaustyti skiltelėmis. išlieka šviežia 3 dienas, laikykite sandariai suvyniotą į maistinę plėvelę. Norėdami ilgiau išlaikyti šviežią, supjaustykite gatavą duoną skiltelėmis ir užšaldykite.

Paruošimo būdas:

Supilkite pakuotės turinį į dubenį
Įpilkite 220 ml drungno virinto vandens (temperatūra apie 25–35 ° C)
Tešlą minkykite rankomis apie 2 minutes, suformuokite batoną ir padėkite ant riebalais išteptos skardos
Peiliu kelis kartus perpjaukite įstrižai, uždenkite švaria šluoste ir padėkite į šiltą vietą maždaug 45 minutėms, kad pakiltų
Tešlos paviršių apšlakstykite vandeniu ir pašaukite į orkaitę, įkaitintą iki 160 ° C (karštas oras) maždaug 40 - 45 min.

Specifiniai Kodai