• -30%

Max De Génie Organic Bananinės duonos mišinys be glitimo be cukraus

Mišinys, skirtas mažai angliavandenių turinčiai bananų duonai arba bananų bandelėms ruošti be pridėtinio cukraus ir be saldiklių. Jame nėra nei cukraus, nei poliolių, nei jokių dirbtinių saldiklių, jis pasaldintas džiovintų datulių milteliais.

Pavadinimas gal kiek klaidinantis, nes čia kalbama apie bananų duoną, tuo tarpu ji labiau primena drėgną saldų pyragą. Tuo labiau, jei į masę įmaišysime mėgstamus riešutus ir džiovintus vaisius. Tačiau toks iš vertingų ingredientų paruoštas kepalas natūraliai tampa kokybišku patiekalu. Todėl jį galima patiekti bet kuriuo paros metu be jokios sąžinės graužaties. Kad kepimas būtų tobulas, rekomenduojame „Max De Génie“ ekologišką bananų duoną, natūraliai be glitimo ir be cukraus! Duona bus natūraliai saldi ir greitai paruošiama. Į dubenį įmuškite kiaušinius ir prinokusius bananus, supilkite mišinį, išmaišykite, supilkite į torto formą ir pašaukite į orkaitę. 

Max De Génie Organic Banana Bread mišinys:

- mažai angliavandenių
- puiki, natūrali, paprasta kompozicija
- lengvas paruošimas
- be pridėtinio cukraus
- be glitimo
- jokių dirbtinių saldiklių
- be poliolių
- jokių užpildų
- jokių dirbtinių skonių
- be sojos
- lengvai ir greitai paruošiamas, tereikia įmušti kiaušinius ir bananus

Grynasis svoris: 400g

Sudėtis: iš dalies nuriebalinti miltai (lubinai, grikiai, migdolai), datulių milteliai, kildinimo medžiaga (natrio bikarbonatas), cinamonas.

Alergenai: lubinai; gali būti glitimo ir žemės riešutų

Maistinės vertės 100 g paruoštos tešlos: energinė vertė 159,0 kcal / 665,0 kJ, riebalai 3,7 g (iš jų sočiųjų riebalų 0,8 g), angliavandeniai 18,0 g (iš jų cukrų 10,8 g), skaidulos 5,7 g, baltymai 10,2 g, druska 0,4 g

Gamintojas: Pagaminta Prancūzijoje Max De Génie, Vernouillet

Paruošimas:

Paruoškite papildomai 4 prinokusius bananus (apie 440g nulupus, svarbu, kad jie būtų prinokę, ko dėka pyragas bus pakankamai drėgnas ir saldus, tiksliai išmatuokite kiekį) ir 4 kiaušinius.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 C.
Bananus sutrinkite šakute dubenyje, įmuškite kiaušinius, supilkite pakuotės turinį, maišykite iki vientisos konsistencijos.
24 cm ilgio torto formą ištepkite riebalais ir pabarstykite miltais arba naudokite kepimo purškiklį, tešlą supilkite į paruoštą formą, ant viršaus galite pabarstyti šokolado gabalėliais ir/ar riešutais.
Kepkite 45 minutes 180C, patikrinkite atsargiai įkišdami pagaliuką ar peilio galiuką, pyragas paruoštas, kai peilis po 3 cm įdubimo bus švarus.
Atvėsusį pyragą supjaustykite.
Iš to paties mišinio galite ruošti bananines bandeles, kepimo laiką sutrumpinti iki maždaug 32 minučių

Specifiniai Kodai