Adžaruli chačapuri

Ingredientai:
Norėdami paruošti 4 porcijas, mums reikia:


MK aukso duonos mišinys 200g
5 kiaušiniai
20g sviesto
1 plokščias šaukštelis medaus/cukraus/inulinos - 5 g
1 plokščias šaukštelis sausų mielių - 5 g (pasirinktinai galite naudoti šviežias mieles 15-20 g)
Vanduo 200g
300g mocarelos sūrio
200g fetos sūrio
200 g goudos sūrio

Paruošimo būdas:
Paruoškite raugą iš vandens (max 40⁰C), medaus ir mielių. Raugas yra paruoštas, kai matosi oro burbuliukai, putos.
Į dubenį supilkite pasvertą 200 g mišinio, įpilkite sviesto, 1 kiaušinį ir galiausiai mielių raugą.
Viską kruopščiai sumaišome rankomis, ar naudodami maišytuvą su kablio galiuku arba rankinį maišytuvą su spiraliniais antgaliais, kol tešla prilips prie rankų. Užminkius palikite tešlą maždaug 5 minutėms, kad taptu elastingesnė.
Tešlą padalinkite į 4 lygias dalis, iškočiokite ir suformuokite laivelius, palikite 1 valandai pakilti kambario temperatūroje arba 30–50 minučių ventiliatoriaus orkaitėje 45–50 ° C temperatūroje.
Užpildykite laivelį sūrių (atkreipkite dėmesį! Kepant tešla labai pakils - tada jūs turite reguliariai pridėti sūrio). Kepkite 200⁰C temperatūroje su karštu oru apie 30 minučių.
Ant sūrių supilkite po 1 kiaušinį kiekvienam laiveliui ir kepkite apie 5 minutes 
Sekmadienis Pirmadienis Antradienis Trečiadienis Ketvirtadienis Penktadienis Šeštadienis January February March April May June July August September October November December