Cinamoninės bandelės iš MK GOLD Duonos kepimo mišinio
MK GOLD duonos mišinys 250g
Grietinėlės 36% 100g
Skystas kokosų pienas 100g
Sviestas 120g
Kiaušinis 3 vnt
Saldiklio 50g- 75g
Sausos mielės 10g
Medus 5g/ Inulina 15g
Cinamonas 2-3 arbat. šauktelių
Paruošimas:
Paruoškite raugą iš kokosų pieno kurio temperatūra būtų maks. 40⁰C, medus ir mielės. Sumaišius, atidėkite 10 minučių.
Supilkite mišinį į dubenį, įpilkite grietinėlės, 2 kiaušinius, 25 g saldiklio ir raugą.
Maišykite tešlą su spiraliniais maišytuvo galais, kol ji taps elastinga ir nelips prie rankų, o tai trunka apie 10–15 minučių.
Iškočiokite tešlą.
Į 120g suminkštinto sviesto įpilkite 50g saldiklio ir cinamono - viską kruopščiai išmaišykite.
Tolygiai paskirstykite saldiklio ir cinamono sviestą ant iškočiotos tešlos. Darykite taip, kad ant kraštų paliktų apie 2 cm tešlos, kad galėtumėte juos sulipdyti - tam naudokite išplaktą kiaušinį.
Tešlą suvyniokite į ritinį ir supjaustykite maždaug 2–3 cm pločio gabalėliais.
Padėkite juos plokščiai į kepimo indą ir palikite pakilti maždaug 1,5 valandos. Norėdami pagreitinti šį procesą, galite juos įdėti į orkaitę ir palikti maždaug 1 valandai 45–50 ° C temperatūroje.
Kai tešla pakils, patepkite ją likusiu plaktu kiaušiniu ir pašaukite į orkaitę maždaug 10-15 minučių 180 ° C temperatūroje, naudokite "karštą orą".