Koldūnų tešla

Ingredientai:
200g MK Gold mišinys

4 vidutiniai kiaušiniai (maždaug po 50 g)
20g alyvuogių aliejaus
druskos pagal skonį

Paruošimo būdas:
Tešlą minkykite rankomis, kol tešla taps elastinga (apie 5 minutes). Jei per kietą, galite įpilti vandens, tačiau rekomenduojame įpilti ne daugiau kaip 1 valgomąjį šaukštą, kol bus gaunama norima nelipni konsistencija.
Palikite tešlą uždengtą audiniu maždaug pusvalandžiui.
Praėjus šiam laikui, plonai iškočiokite (tešla gali prilipti prie medinių paviršių, todėl rekomenduojame silikoninių arba ant pergamento). Jei per daug sulimpa, lengvai pabarstykite mišinį.
Iškirpkite tešlos apskritimus.
Šiek tiek ištampykite, uždėkite įdarą ir suvyniokite kaip klasikinius koldūnus.
Verdame pasūdytame vandenyje.
Gatavus koldūnus rekomenduojame pakepti taukuose arba ant lydyto sviesto. 
Sekmadienis Pirmadienis Antradienis Trečiadienis Ketvirtadienis Penktadienis Šeštadienis January February March April May June July August September October November December