Picos padas
MK GOLD duonos mišinys 200g
Kiaušinis 1 vnt.
Sviestas 82% 40 g
Medus/cukrus/inulinas 5 g
Sausos mielės - 5 g (taip pat galite naudoti šviežias mieles 15-20 g)
Vanduo 200 g
Paruošimas:
Paruoškite raugą iš vandens (ne daugiau kaip 40 ° C) ir medaus. Raugas yra paruoštas, kai pamatysite oro burbuliukus ar putas.
Į dubenį supilkite 200 g mišinio, įpilkite sviesto, kiaušinio ir galiausiai mielių raugo.
Viskas kruopščiai sumaišoma rankomis arba maišytuvu su kablio antgaliu arba maišytuvu su spiraliniais antgaliais, kol tešla nelips prie rankų. Po minkymo tešlą palikite maždaug 5 minutes, kad taptu elastingesnė.
Kitas žingsnis yra tešlos iškočiojimas, iš porcijos galime paruošti 2 plonus padus arba vieną storesnį.
Ploną padą reikia iškočioti maždaug 2–3 mm storio, nepalikti tešlos pakilti, iškarto aptepti pomidorų padažu ir įdėti mėgstamų priedų, kepti 230 ° C temperatūroje "karštas oras" apie 15 minučių.
Jei padą norite storesnį, jį iškočiokite iki maždaug 5–8 mm ir palikite kilti ant kepimo popieriaus išklotos kepimo skardos Kildinimo laikas: 1 valanda palikti kambario temperatūroje, arba 30 min orkaitėje (karštas oras 45-50⁰C)
Tada lengvai apkepiname tešlą 180 ° C temperatūroje apie 10 minučių.
Įdėkite visus mėgstamus ingredientus ant pado ir kepkite dar 20 minučių 230 ° C temperatūroje karštu oru.