Rabarbarų pyragas

MK GOLD duonos mišinys 100g
Migdolų miltai 100 g
Sviestas 200g
Kiaušinis 4 vnt.
Maltas eritritolis 125 g (tinka bet koks saldiklis)
Kepimo milteliai 1 šaukštelis
Rabarbarai 200 g
Norėdami paruošti trupinius, mums reikia:
MK auksinės duonos mišinys 40g
Migdolų miltai 50 g
Sviestas 100 g (šaltas)
Eritritolis 30 g (tinka bet koks kitas saldiklis)
Paruošimas:
Sviestas tešlai ir kiaušiniai turi būti kambario temperatūros.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 ° C aukštyn ir žemyn arba karšto oro
Paruoškite 22–24 cm skersmens formą, kurią reikia iškloti popieriumi arba patepti sviestu.
Pirmiausia paruoškite trupinius, sumaišykite visus ingredientus, suvyniokite į maistinę plėvelę ir padėkite į šaldytuvą.
Tada paruoškite tešlą, išplakite sviestą su saldikliu, kol masė taps lygia ir pūri.
Nenutraukdami plakimo, įpilkite po vieną kiaušinį, maždaug kas 2 minutes.
Sumažinkite maišytuvo greitį iki vidutinės ir į 2-3 partijas įpilkite persijotų migdolų miltų ir MK Gold mišinio. Kiekvieną kartą maišykite tešlą, kol gaunama vienalytė masė.
Įpilkite taip paruoštą tešlą į formą, ant viršaus uždėkite rabarbarus, reikia dėti labai tankiai, kad visas pyragas būtų padengtas vaisiais.
Įdėkite į įkaitintą orkaitę 30 minučių, tada išimkite pyragą ir apibarstykite trupinių tešla, ją galite sutarkuoti arba sutrupinti rankomis, ir kepti dar 30 minučių.
Atvėsus galima tešlą pabarstyti maltu saldikliu (pudra).