Rabarbarų pyragas

Norėdami paruošti tešlą, mums reikia:
MK GOLD duonos mišinys 100g
Migdolų miltai 100 g
Sviestas 200g
Kiaušinis 4 vnt.
Maltas eritritolis 125 g (tinka bet koks saldiklis)
Kepimo milteliai 1 šaukštelis
Rabarbarai 200 g

Norėdami paruošti trupinius, mums reikia:
MK auksinės duonos mišinys 40g
Migdolų miltai 50 g
Sviestas 100 g (šaltas)
Eritritolis 30 g (tinka bet koks kitas saldiklis)

Paruošimas:
Sviestas tešlai ir kiaušiniai turi būti kambario temperatūros.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 ° C aukštyn ir žemyn arba karšto oro
Paruoškite 22–24 cm skersmens formą, kurią reikia iškloti popieriumi arba patepti sviestu.
Pirmiausia paruoškite trupinius, sumaišykite visus ingredientus, suvyniokite į maistinę plėvelę ir padėkite į šaldytuvą.
Tada paruoškite tešlą, išplakite sviestą su saldikliu, kol masė taps lygia ir pūri.
Nenutraukdami plakimo, įpilkite po vieną kiaušinį, maždaug kas 2 minutes.
Sumažinkite maišytuvo greitį iki vidutinės ir į 2-3 partijas įpilkite persijotų migdolų miltų ir MK Gold mišinio. Kiekvieną kartą maišykite tešlą, kol gaunama vienalytė masė.
Įpilkite taip paruoštą tešlą į formą, ant viršaus uždėkite rabarbarus, reikia dėti labai tankiai, kad visas pyragas būtų padengtas vaisiais.
Įdėkite į įkaitintą orkaitę 30 minučių, tada išimkite pyragą ir apibarstykite trupinių tešla, ją galite sutarkuoti arba sutrupinti rankomis, ir kepti dar 30 minučių.
Atvėsus galima tešlą pabarstyti maltu saldikliu (pudra).
Sekmadienis Pirmadienis Antradienis Trečiadienis Ketvirtadienis Penktadienis Šeštadienis January February March April May June July August September October November December